Vanavond op tv: Oscarwinnende sciencefictionfilm 'Star Trek'

Vanavond op tv: Oscarwinnende sciencefictionfilm 'Star Trek'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de sciencefictionfilm Star Trek (2009) van regisseur J.J. Abrams.

In Star Trek moeten de rekruten van Starfleet optreden tegen een hels heerschap dat de mensheid bedreigt. Het lot van de melkweg ligt in de handen van twee complete tegenpolen. James Kirk (Chris Pine) heeft een strafblad en komt van het platteland van Iowa en Spock (Zachary Quinto) komt uit een samenleving die emoties afkeurt. Ze leiden samen hun bemanning op een zware en levensgevaarlijke reis.

De film is geregisseerd door J.J. Abrams, bekend van films als Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015) en Star Wars: The Rise of Skywalker (2019). Star Trek won in 2010 een Oscar voor Beste Make-up.

Bekijk hier de trailer van Star Trek:

Star Trek is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL7. De film is nu ook te zien op Amazon Prime Video en via Pathé Thuis.

Heb je Star Trek al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Star Trek (2009)
7.9
Met de USS Enterprise, het meest geavanceerde ruimteschip dat ooit gebouwd is, moeten de rekruten van Starfleet optreden tegen een hels heerschap dat de mensheid bedreigt.
Beeld: Still 'Star Trek' (2009) via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsStar Trek (2009)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws