Nieuwe poster van 'The Comeback Trail' met Robert De Niro, Morgan Freeman en Tommy Lee Jones

Nieuwe poster van 'The Comeback Trail' met Robert De Niro, Morgan Freeman en Tommy Lee Jones
20 oktober 2020 om 13:06

Op de gloednieuwe poster van de actiekomedie The Comeback Trail (2020) schitteren de Hollywoodsterren Robert De Niro, Morgan Freeman en Tommy Lee Jones. Naast deze hoofdrolspelers in de spotlight is de gehele poster een waar spektakel met tal van personages.

Naast de drie hoofdrolspelers zien we namelijk ook acteurs als Zach Braff, Emile Hirsch, Kate Katzman en Malcolm Barrett in hun rollen. Ook is er een typische westernset te zien die ons doet denken aan Once Upon a Time... in Hollywood (2019), vindt er een vechtscène plaats in het midden van de poster, en wordt een grinnikend paard afgebeeld…

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot

Het plot van de film is net zo gestoord als de poster. In The Comeback Trail duwt Walter Creason (Zach Braff) per ongeluk een bekende acteur van een gebouw. Hierdoor komen Max (De Niro) en hij erachter dat ze geld kunnen verdienen via verzekeringsfraude. Om dit plan te laten slagen moeten ze doen alsof ze samen een film maken, en casten ze voor de hoofdrol een suïcidale filmster (Tommy Lee Jones). Maar iemand vermoorden blijkt nog moeilijker te zijn dan gedacht…

Bekijk hier de trailer van The Comeback Trail:

The Comeback Trail draait vanaf donderdag 12 november in de bioscoop. Tot die tijd is De Niro te aanschouwen op het witte doek in de familiekomedie The War With Grandpa (2020).

The Comeback Trail (2020)
5.8
Max Barber (Robert de Niro) is een filmproducent die veel geld verschuldigd is aan een maffiabaas. Om alle schulden bij elkaar te sprokkelen, neemt hij zijn toevlucht tot verzekeringsfraude.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Comeback Trail' via Cloudburst Entertainment/YouTube
Tekst: Filmdepot

Meer over:

Films Algemeen Celebrities BioscoopThe Comeback Trail (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree