Opnames van 'Friends'-reünie starten in maart 2021 volgens Matthew Perry

Opnames van 'Friends'-reünie starten in maart 2021 volgens Matthew Perry
13 november 2020 om 08:27

Na meerdere keren uitstel heeft de cast en crew van Friends (1994–2004) eindelijk een nieuwe datum geprikt voor de opnames van de reünie. Volgens Matthew Perry (Chandler in de wereldberoemde sitcom) staan de opnames gepland om in maart 2021 te beginnen.

De speciale aflevering zou eigenlijk al dit jaar in mei worden uitgezonden, maar de productie werd toen in maart wegens het coronavirus uitgesteld. In juli kondigde David Schwimmer nog eens aan dat de opnames binnen een maand zouden plaatsvinden. Helaas zorgen de onzekere tijden waar we in leven voor constante veranderingen in wat mogelijk is, en moest de cast de opnames opnieuw uitstellen.

Matthew Perry wordt natuurlijk vergezeld tijdens de special door de originele cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer. Ook wordt de reünie opgenomen in 'Stage 24', dezelfde plek waar al die jaren geleden de productie plaatsvond.

De reünie-aflevering is niet gescript, en zal in première gaan op HBO in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend waar en wanneer de aflevering in Nederland te zien zal zijn. Alle tien seizoenen zijn nu te zien op Netflix.

Friends (1994–2004)
8.9

Friends (1994–2004)

komedie / romantiek • David Crane en Marta Kauffman
Met Jennifer Aniston en Courteney Cox
De serie 'Friends' draait om het dagelijks leven van zes vrienden in New York: Rachel Green (Jennifer Aniston), Ross Geller (David Schwimmer), Monica Geller (Courteney Cox), Chandler Bing (Matthew Perry), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Phoebe Buffay (Lisa Kudrow).
Beeld: Still 'Friends' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series AlgemeenFriends (1994–2004)

Lees ook:

Meer series

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws