Trailer Netflix-serie 'Brews Brothers' brengt de bierbrouwerij bij je thuis

Trailer Netflix-serie 'Brews Brothers' brengt de bierbrouwerij bij je thuis
29 maart 2020 om 15:10

Netflix brengt de eerste officiële trailer uit voor de nieuwe komedieserie Brews Brothers (2020). De serie wordt gemaakt door de broers Jeff en Greg Schaffer, met Alan Aisenberg en Mike Castle in de hoofdrollen als respectievelijk Wilhelm en Adam Rodman. De trailer van de nieuwe Netflix-serie is hieronder te bekijken.

De serie draait om twee vreemde broers die samen een brouwerij runnen. Zowel Wilhelm als Adam zijn verantwoordelijk voor de brouwerij als braumeisters, ofwel meesterbrouwers, maar ze hebben twee totaal verschillende persoonlijkheden en benaderingen van hun werk, wat zorgt voor een levendige en interessante dagelijkse gang van zaken bij Rodman's Brewing Company.

Brews Brothers (2020)
4.8
Twee rivaliserende broers moeten samenwerken om hun brouwerij in bedrijf te houden, maar zetten met hun capriolen de zaak continu op stelten.

Carmen Flood en Marques Ray zijn ook in de serie te zien. Greg Schaffer fungeert als showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Jeff Schaffer, Jonathan Stern en Keith Quinn dienen als uitvoerend producent.

Brews Brothers gaat op 10 april in première op Netflix. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sBrews Brothers (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten