Vanavond op tv: Ben Affleck en Anna Kendrick in misdaaddrama 'The Accountant'

Vanavond op tv: Ben Affleck en Anna Kendrick in misdaaddrama 'The Accountant'
2 december 2020 om 11:26

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip het misdaaddrama The Accountant (2016).

Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundige met meer affiniteit voor getallen dan voor mensen. Achter de dekmantel van een CPA-kantoor in een kleine stad werkt hij als freelance accountant voor enkele van 's werelds gevaarlijkste criminele organisaties. Christian neemt samen met de afdeling misdaadhandhaving van het ministerie van Financiën, gerund door Ray King (J.K. Simmons), een nieuwe cliënt aan: een vooruitstrevend robotica bedrijf. Een boekhoudkundig medewerkster (Anna Kendrick) heeft ontdekt dat er miljoenen dollars zijn verdwenen en dit moet tot op de bodem worden uitgezocht.

The Accountant is geregisseerd door Gavin O'Connor, die ook films als Pride and Glory (2008), Warrior (2011) en Jane Got a Gun (2016) op zijn naam heeft staan.

Bekijk hier de trailer van The Accountant:

The Accountant is vanavond om 20:30 uur te zien op Veronica. De film is daarnaast nu ook te zien via Pathé Thuis.

Heb je The Accountant al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

The Accountant (2016)
7.3
Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskunde genie met aanzienlijk meer affiniteit voor cijfers dan ieder ander.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Accountant' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsThe Accountant (2016)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws