'Emma.' met Anya Taylor-Joy nu te zien op Amazon Prime Video

'Emma.' met Anya Taylor-Joy nu te zien op Amazon Prime Video
2 december 2020 om 12:04

Op Amazon Prime Video kijk je nu naar Emma. (2020), de dramakomedie over Emma (Anya Taylor-Joy) die maar al te graag mannen en vrouwen aan elkaar koppelt.

In deze verfilming van het werk van Jane Austen moet Emma haar weg zien te vinden terwijl ze volwassen wordt. Dat gaat natuurlijk niet zonder romantische misstappen. De film is een satire over de sociale klassen waarin mensen geboren worden.

Bekijk hier de trailer van Emma.:

Emma. is geregisseerd door Autumn de Wilde, van wie het zijn regiedebuut is van een speelfilm. Hij maakte eerder ook de documentaire Six by Sondheim (2013).

Hoofdrolspeler Taylor-Joy is inmiddels flink bezig aan een opmars. Naast haar recentelijke rol in de Marvel-film The New Mutants (2020) is ze op Netflix ook te zien in The Queen's Gambit (2020) als het schaakwonder Beth Harmon. De miniserie verbrak onlangs een Netflix-record en is inmiddels de best bekeken fictieve miniserie ooit op de streamingdienst.

Emma. is nu te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Amazon Prime Video.

Emma. (2020)
6.7
Emma is een jonge vrouw die er dol op is om mannen en vrouwen te koppelen. Zij heeft hier echter weinig succes mee.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Emma.' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoEmma. (2020)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws