Nieuw op Netflix: 'The Hitman's Bodyguard' en deze 15 andere films

Nieuw op Netflix: 'The Hitman's Bodyguard' en deze 15 andere films
2 december 2020 om 10:59

Hoewel Netflix gisteren ook al een hele lading aan films toevoegde, is de streamingdienst nog niet klaar. Ook vandaag verschijnt er weer een reeks films op Netflix, waaronder de actiekomedie The Hitman's Bodyguard (2017).

Daarnaast zijn nu ook Forrest Gump (1994), de romantische komedie Weg van Jou (2017) en de eerste drie Transformers-films te zien. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Benieuwd naar de 10 beste nieuwe films op Netflix van gisteren? Deze vind je hier.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 8.8
  Kijk op Netflix • Forrest Gump vertelt het verhaal van de simpele man genaamd Forrest Gump. Zijn lage IQ weerhoudt hem er niet van om een grote rol te spelen bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis.
 2. 7.6
  Kijk op Netflix • Vassili Zaitzev is een Russische sluipschutter die tijdens de Slag om Stalingrad in de Tweede Wereldoorlog honderd Duitsers vermoordde.
 3. 7.1
  Kijk op Netflix • Gitarist Dewey Finn (Jack Black) wordt ontslagen uit zijn eigen rockband en vanwege zijn belabberde financiële situatie neemt hij nu een tijdelijk baantje als leraar op een conservatieve privé-school.
 4. 7.0
  Kijk op Netflix • Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is.
 5. 6.9
  Kijk op Netflix • Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt.
 6. 6.4
  Kijk op Netflix • De stadse Evi (Katja Herbers) wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen.
 7. 6.2
  Kijk op Netflix • Het lukt Sam Witwicky (Shia LaBeouf) niet om werk te vinden, wat de relatie met zijn vriendin Carly onder druk zet.
 8. 6.2
  Kijk op Netflix • Als Chev Chelios (Jason Statham) valt voor de charmes van een Chinees bendelid (Bai Ling) wordt zijn leven een stuk moeilijker.
 9. 6.2
  Kijk op Netflix • Wanneer Dick Harper gepromoveerd wordt tot hoofd communicatie bij het bedrijf Globodyne, zijn hij en zijn vrouw Jane door het dolle heen.
 10. 6.0
  Kijk op Netflix • Sam Witwicky (Shia LaBeouf) begint net te wennen aan zijn nieuwe leven als student, maar belandt tegen wil en dank opnieuw in een oorlog tussen de Autobots en de Decepticons.
 11. 5.9
  Kijk op Netflix • Twee Amerikaanse backpackers worden het slachtoffer van sinistere moord-voor-winst-praktijken in Europa. Gaan ze het overleven?
 12. 5.6
  Kijk op Netflix • Zodra de boer uit zicht is, grijpen de dieren de kans om de beest uit te hangen. Vooral Otis de Koe is een echt feestbeest.
 13. 5.5
  Kijk op Netflix • Een begaafde jonge zangeres is meteen een succes in een populaire talentenjacht. Maar haar ware doel is de liefde winnen van haar vader, die in de jury zit.
 14. 4.6
  Kijk op Netflix • Tijdens een vrijgezellenfeest in Las Vegas laten vier vrienden zich overhalen om samen met twee sexy escortdames naar een privéfeestje te gaan.
 15. 4.5
  Kijk op Netflix • De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden.
 16. 3.9
  Kijk op Netflix • De beste kracht van beveiligingsexpert Ray Breslin wordt overgebracht naar een hypermoderne gevangenis waar hij moet vechten voor zijn leven en zien te ontsnappen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'The Hitman's Bodyguard' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws