De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis
2 december 2020 om 10:25

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Bovenaan de lijst staat deze week nog steeds het actiedrama Ava (2020). Nieuw in de top 10 zijn de biografische muziekfilm Bohemian Rhapsody (2018) en de thriller The Operative (2019). Ook de oorlogsfilm 1917 (2019) is populair. De lijst wordt afgesloten met Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) op de tiende plaats.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 5.4
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Ava (Jessica Chastain) werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen.
 2. 6.7
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • In navolging van de film 'Split', jaagt David Dunn (Bruce Willis) in 'Glass' op Kevin Wendell Crumb’s (James McAvoy) bovenmenselijke identiteit van The Beast in een aantal escalerende ontmoetingen, terwijl het duistere gestalte Elijah Price (Samuel L.
 3. 8.0
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • 'Bohemian Rhapsody' is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.
 4. 5.7
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Tijdens het bijwonen van de begrafenis van haar vader verdwijnt spion Rachel (Diane Kruger) spoorloos. De enige aanwijzing die ze heeft achtergelaten is een cryptisch telefoontje naar haar voormalige baas Thomas (Martin Freeman), die vervolgens door de inlichtingendienst Mossad uit Duitsland naar Israël wordt gestuurd om haar stappen te achterhalen.
 5. 8.3
  Kijk op Pathé Thuis (€ 3,99+) • Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen de twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay) en Blake (Dean-Charles Chapman) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen.
 6. 5.7
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt.
 7. 5.2
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen.
 8. 6.2
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Wanneer houtsnijder Gepetto (Roberto Benigni) uit een blok hout een pop maakt gebeurt er iets magisch. De brutale pop begint te praten en kan lopen, rennen en eten zoals elke kleine jongen.
 9. 6.0
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken.
 10. 8.1
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • In het tweede deel van het zevende boek zal Harry Potter (Daniel Radcliffe) dichter bij de dood gebracht worden dan ooit, terwijl hij ervoor kiest om zijn zoektocht naar de Gruzielementen met de hulp van Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) voort te zetten.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Glass' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Lees ook:

Meer Pathé Thuis

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws