Vandaag kijk je met deze code gratis naar 'Chef' op Pathé Thuis

Vandaag kijk je met deze code gratis naar 'Chef' op Pathé Thuis
9 april 2020 om 15:30

De hele maand april trakteert Pathé op gratis films via Pathé Thuis. Elke dag is een andere film te zien. Vandaag kijk je naar het komisch drama Chef (2014), van Jon Favreau.

Chef vertelt het verhaal van chef-kok Carl Casper (Jon Favreau). Hij neemt plotseling onstlag bij een populair restaurant in Los Angeles en knapt met hulp van onder anderen zijn zoontje en een oud-collega een food truck op, van waaruit hij eten gaat verkopen. In deze feelgoodfilm spelen naast Jon Favreau onder meer Sofia Vergara, John Leguizamo, Robert Downey Jr. en Scarlett Johansson.

Bekijk hier de trailer van Chef:

Chef is gratis te bekijken door op deze pagina van Pathé Thuis een account aan te maken en de code CHEFKADO in te voeren. De film is beschikbaar tot vanavond 23.59 uur, maar als je de film eenmaal gestart hebt, heb je 48 uur om 'm af te kijken.

Andere films die kijkers tot nu toe cadeau kregen van Pathé waren onder andere Rambo: Last Blood (2019) en Huisvrouwen bestaan niet (2017). Wanneer er weer een interessante titel verschijnt zullen we deze tippen!

Chef (2014)
7.3
Chef-kok Carl Casper (Jon Favreau) neemt plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles. Hij vertrekt naar Miami en met de hulp van zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), beste vriend (John Leguizamo) en zoontje (Emjay Anthony) knapt hij een oude food truck op en begint hij zijn eigen restaurant op wielen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Chef' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films Pathé ThuisChef (2014)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten