Netflix voegt vandaag 30 films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 30 films toe: dit zijn de 10 beste
10 april 2020 om 12:10
12 april 2020 om 09:30

Op vrijdag voegt Netflix doorgaans veel nieuwe films en series toe. Deze vrijdag lijken ze echter nog extra films toe te hebben gevoegd voor het paasweekend. Het aanbod van Netflix is vandaag namelijk zo'n 30 films rijker!

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 10 beste films uit die vandaag zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Helaas heeft Netflix niet veel compleet nieuwe films toegevoegd en zijn het voornamelijk wat oudere films die al ooit op het platform te zien zijn geweest.

Bekijk hieronder de 10 beste films van vandaag:

 1. 7.9
  Kijk op Netflix • Vijf studenten die niets met elkaar gemeen hebben, moeten als straf samen een zaterdag doorbrengen in de bibliotheek van hun school.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • In 1554 is Engeland verwikkeld in een heftige strijd tussen protestanten en katholieken. Wanneer de katholieke koningin Mary overlijdt volgt haar protestantse half-zus Elizabeth haar op.
 3. 7.4
  Kijk op Netflix • Wanneer een zwerm planteneters al het voedsel in de Green Valley opeet, wordt de kudde van Platvoet gedwongen op zoek te gaan naar een andere vallei.
 4. 7.2
  Kijk op Netflix • De welvarende mediagigant Bill Parish (Anthony Hopkins) leidt een schitterend en succesvol leven tot Joe Black - alias De Dood (Brad Pitt) - bij hem komt aankloppen met een wel zeer ongewoon voorstel.
 5. 7.2
  Kijk op Netflix • Fotograaf Estevan Oriol en kunstenaar Mister Cartoon pasten hun Chicano-achtergrond toe op rauwe kunst, die invloed had op de straatcultuur, hiphop en nog veel meer.
 6. 7.2
  Kijk op Netflix • Gebaseerd op het leven van de Deense schrijfster Karen Blixen. Zij heeft een plantage opgezet in Afrika. Haar leven is gecompliceerd door haar man Bror en haar echte liefde Denys.
 7. 7.1
  Kijk op Netflix • Het leven van vijftienjarige Samantha raakt in stroomversnelling. Ze wordt verliefd op de meest populaire jongen van school.
 8. 7.0
  Kijk op Netflix • Diep in de Egyptische woestijn hebben een aantal avonturiers, op zoek naar de verborgen ruïnes van Hamunaptra, een 3000 jaar oude onheilspellende vloek over zich uitgeroepen.
 9. 7.0
  Kijk op Netflix • Vrachtwagenchauffeurs Bandit en Cledus gaan een weddenschap aan met Big en Little Enos, om een vrachtwagen vol met bier op te pikken uit Texas en binnen een bepaalde tijd terug te keren.
 10. 6.7
  Kijk op Netflix • In de zomer van 1999 probeerden vier jongens uit Michigan hun maagdelijkheid te verliezen. In de jaren daarna zijn Jim en Michelle getrouwd, is het uitgegaan tussen Kevin en Vicky en Oz en Heather zijn uit elkaar gegroeid.

Bekijk al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten