Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
16 januari 2021 om 15:02

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Met een nieuwe ijzingwekkende documentaireserie Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer (2021), over een afschuwelijke seriemoordenaar in Californië, en seizoen 3 van de avontuurlijke animatieserie Disenchantment (2018– ), is er weer genoeg te zien. In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.9
  Kijk op Netflix • Carmen Sandiego is een dievegge die haar vaardigheden ten goede aanwendt. Ze reist met haar pientere helpers de wereld rond om de kwaadaardige VILE dwars te liggen.
 2. 7.5
  Kijk op Netflix • Onder de zonovergoten glamour van 1985 schuilt in LA een meedogenloze kwaadaardige seriemoordenaar. In dit waargebeurde misdaadverhaal zullen twee detectives niet rusten tot ze hem pakken.
 3. 7.3

  De Geheimen van Barslet (2012)

  Nieuw! Seizoen 1, 7 afleveringen
  Kijk op Netflix • Ver van de bewoonde wereld ligt het vredige dorpje Barslet. Het enige vreemde aan het dorpje lijkt de plaatsnaam te zijn:
 4. 7.2
  Kijk op Netflix • In 'Disenchantment' in het middeleeuws koninkrijk 'Dreamland', moet de eigenzinnige prinses Bean haar prinsessentaken verrichten, terwijl ze liever leuke dingen doet zoals drinken.
 5. 6.6
  Kijk op Netflix • 'Dawson's Creek' volgt de levens van Dawson (James Van Der Beek), Joey (Katie Holmes), Pacey (Joshua Jackson) en Jen (Michelle Williams), terwijl ze van tieners tot jongvolwassenen opgroeien in het kleine kustdorpje Capeside in Massachusetts.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws