Dramafilm 'One Night in Miami' nu te zien op Amazon Prime Video

Dramafilm 'One Night in Miami' nu te zien op Amazon Prime Video
15 januari 2021 om 17:35

Dramafilm One Night in Miami (2020) van Regina King is nu te zien op Amazon Prime Video. In de film komen vier invloedrijke mannen bij elkaar. Voor een ontspannen avondje, is de bedoeling. Maar het kan zomaar zijn dat de vier de geschiedenis vanavond zullen veranderen…

De film speelt zich af in Miami in februari 1964, en is een fictief verslag van een avond waarin vier vrienden elkaar opzoeken omdat een van hen, Cassius Clay, zojuist wereldkampioen boksen is geworden. Clay schuift aan bij Jim Brown, Sam Cooke en Malcolm X. Maar er wordt niet alleen feestgevierd die avond. De mannen steken ook de koppen bij elkaar en bespreken uitvoerig de burgerrechtenbeweging die op dat moment gaande is.

Kijk de trailer van de film hier:

De hoofdrollen in One Night in Miami worden gespeeld door Eli Goree, Leslie Odom Jr., Aldis Hodge en Kingsley Ben-Adir. De film is het regiedebuut van actrice Regina King. King speelde onder andere in A Cinderella Story (2004) en If Beale Street Could Talk (2018). Voor die laatste film won ze een Oscar. Ze heeft ook een rol in Netflix-film The Harder They Fall (2021), die in de loop van dit jaar zal verschijnen.

One Night in Miami is nu te zien op Amazon Prime Video. Benieuwd wat wij van de film vonden? Lees de recensie van onze redacteur hier.

One Night in Miami (2020)
7.2
In de nasleep van Cassius Clays nederlaag tegen Sonny Liston in 1964 ontmoet de bokser Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown om de loop van de geschiedenis in het gesegregeerde Zuiden te veranderen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'One Night in Miami' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoOne Night in Miami (2020)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws