'Daredevil'-acteur Charlie Cox klaar met opnames voor 'Spider-Man 3'

'Daredevil'-acteur Charlie Cox klaar met opnames voor 'Spider-Man 3'
16 januari 2021 om 12:47

Er gingen al geruchten rond dat Charlie Cox uit Daredevil (2015–2018) in Spider-Man: No Way Home (2021) zou verschijnen, maar dat lijkt nu bevestigd. ComicBook.com heeft laten weten dat de acteur inderdaad op de set geweest is.

Cox speelt waarschijnlijk Matt Murdock die versterking biedt aan Tom Hollands Peter Parker. Op dit moment is het nog wel onduidelijk of het gaat om dezelfde versie van het personage als in Daredevil. Het lijkt er namelijk met de verschijning van Benedict Cumberbatch als Doctor Strange op dat het een soort multiversal reboot is en het is dus niet uitgesloten dat er veranderingen zijn aan het personage van Daredevil.

Toen Kevin Feige, de baas van Marvel, gevraagd werd naar hoe de multiverse ingezet gaat worden in Spider-Man 3 liet hij slechts het volgende los:

De grootste hint is de titel van de tweede Doctor Strange-film. Dat is de grootste hint naar waar de Multiverse of Madness ons mee naartoe gaat nemen en hoe we dat gaan verkennen.

Feige gaf eerder ook al aan dat alle Netflix-personages toegankelijk zijn voor aankomende films van Marvel. Op dit moment heeft Marvel bijna alle personages uit de Marvel comics nu ze ook de X-Men personages overgenomen hebben van Fox. Het lijkt er voorlopig op dat dit tot mooie samenwerkingen gaat leiden.

Beeld: Still 'Marvel's Daredevil' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesSpider-Man: No Way Home (2021)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws