Spionagethriller 'Heart of Stone' met Gal Gadot komt direct uit op Netflix

Spionagethriller 'Heart of Stone' met Gal Gadot komt direct uit op Netflix
18 januari 2021 om 11:05

Netflix heeft een deal weten te sluiten met Skydance voor de wereldwijde rechten van Heart of Stone, de gloednieuwe spionagethriller met Gal Gadot in de hoofdrol.

Het is daarmee de tweede film die Skydance deze maand in de verkoop doet; zo brachten ze vorige week ook al de sciencefictionfilm The Tomorrow War (2021) op de markt, waarop Amazon Prime Video al een bod deed van 200 miljoen dollar. Skydance werkte eerder samen met Netflix en produceerde de films 6 Underground (2019) en The Old Guard (2020) voor de streamingdienst.

Gadot komt dit jaar al naar Netflix met de avontuurlijke actiefilm Red Notice (2020), waarin ze samen met Dwayne Johnson en Ryan Reynolds de hoofdrol speelt. Onlangs deelde Netflix de eerste beelden van Red Notice. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Tevens is nog niet bekend wanneer Heart of Stone in première zal gaan. De spionagethriller wordt geregisseerd door Tom Harper, die eerder films als War and Peace (2016), Wild Rose (2018) en The Aeronauts (2019) maakte. Meer details over het plot of andere castleden van Heart of Stone zijn nog niet bekend.

Gadot staat momenteel volop in de schijnwerpers door de wereldwijde release van Wonder Woman 1984 (2020). In Nederland moeten we nog even wachten op het Wonder Woman-vervolg tot 10 februari. Haar andere nieuwe film, Death on the Nile (2021), werd ook uitgesteld wegens het coronavirus. Het misdaadmysterie met Kenneth Branagh als Hercule Poirot verschijnt nu 15 september in de Nederlandse bioscopen. Gadot zal daarnaast weer samen met Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins samenwerken voor haar hoofdrol in Cleopatra.

Beeld: Still 'Keeping Up with the Joneses' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixHeart of Stone

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws