Dwayne Johnson deelt de trailer van serie 'Young Rock', over het leven van de acteur

Dwayne Johnson deelt de trailer van serie 'Young Rock', over het leven van de acteur
18 januari 2021 om 11:31

Dwayne Johnson brengt afgelopen weekend de eerste trailer uit van zijn serie Young Rock (2021– ), over het leven van de superster. Op Instagram schrijft de acteur bij de beelden hoe graag hij dit aan zijn vader had willen laten zien. Rocky Johnson overleed een jaar geleden op 75-jarige leeftijd.

"Ik wou echt dat mijn vader in de buurt was om deze te zien. Man, wat zou hij trots zijn geweest…" aldus de acteur op Instagram. Hij grapt over de jonge Dwayne Johnson in de serie die om tequila vraagt en wenst tot slot iedereen veel kijkplezier toe: "Ik kan niet wachten om jou en je familie een beetje te laten lachen en wat levenslessen te delen die ik onderweg heb geleerd."

In de trailer is goed te zien hoe de serie een kijkje geeft in het leven van Johnson over drie verschillende tijdperiodes: als 10-jarige, 15-jarige, en als student van de University of Miami. Er wordt duidelijk ingegaan op zijn relatie met zijn vader en zijn bewondering voor Rocky als worstelaar.

De drie Johnsons worden gespeeld door Adrian Groulx, Bradley Constant en Uli Latukefu. Ook speelt Johnson zelf mee in elke aflevering en geeft hij als zichzelf commentaar op de scènes en gebeurtenissen. Daarnaast speelt Stacey Leilua moeder Ata Johnson, is Joseph Lee Anderson, bekend uit S.W.A.T. (2017– ) en Harriet (2019), zijn vader Rocky en kruipt Ana Tuisila in de huid van de medogenloze zakenvrouw en tevens de oma van Dwayne, Lia Maivia.

Young Rock gaat in de VS op 16 februari in première op de zender NBC. Het is nog onduidelijk of en wanneer de serie ook in Nederland te zien zal zijn.

Young Rock (2021– )
6.7
Een blik op de vormende jaren van superster Dwayne 'The Rock' Johnson terwijl hij volwassen wordt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Young Rock' via One Media / YouTube
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Series Video's

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws