Nieuwe 'Fast & Furious 9'-trailer toont de terugkeer van nog een personage uit 'Tokyo Drift'

Nieuwe 'Fast & Furious 9'-trailer toont de terugkeer van nog een personage uit 'Tokyo Drift'
8 februari 2021 om 09:10

De Super Bowl is net als elk jaar goed voor een aantal nieuwe trailers. Hoewel het er dit jaar beduidend minder zijn, brengt het ons in ieder geval een nieuwe trailer van Fast & Furious 9 (2021). Veel beelden in de trailer zagen we al eerder, toch laten een aantal nieuwe seconden de terugkeer zien van een personage uit The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006).

En dan bedoelen we niet Han (Sung Kang), waarvan al eerder werd bevestigd dat hij herenigt met Dominic Toretto in Fast & Furious 9. In de trailer is namelijk te zien hoe niemand minder dan Twinkie (gespeeld door Bow Wow) aan tafel zit met Dom en de rest van de crew, samen met Han en Sean Boswell (Lucas Black) die ook te zien waren in Tokyo Drift.

Afbeelding via ComicBook / Universal
Afbeelding via ComicBook / Universal

In Tokyo Drift is Twinkie de persoon die Sean introduceert in de wereld van driften nadat hij naar Japan verhuist. Twinkie was via archiefbeelden ook nog kort te zien in Fast & Furious 7 (2015), maar dit zou zijn echte terugkeer in de franchise betekenen.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Fast & Furious 9:

Fast & Furious 9 is vanaf donderdag 27 mei in de bioscoop te zien. Vorig jaar kondigde Universal aan dat de Fast & Furious-franchise stopt na de elfde film. Justin Lin neemt de regie van de laatste twee films op zich. Helemaal stoppen doen de films niet, zo zijn er al meerdere spinoffverhalen in de maak.

Beeld: Still 'Fast & Furious 9' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopFast & Furious 9 (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws