Vandaag kijk je met deze code gratis naar de Oscarwinnende film 'Boyhood' op Pathé Thuis

Vandaag kijk je met deze code gratis naar de Oscarwinnende film 'Boyhood' op Pathé Thuis

De hele maand april trakteert Pathé op gratis films via Pathé Thuis. Elke dag is een andere film te zien. Vandaag kijk je naar de dramafilm Boyhood (2014), van Richard Linklater.

Boyhood vertelt het verhaal van twee gescheiden mensen (Patricia Arquette en Ethan Hawke) die hun kinderen opvoeden. Centraal staat het leven van Mason en de emotionele reis die hij aflegt vanaf zijn kindertijd tot aan volwassenheid. De film volgt zijn leven van zijn zesde tot zijn achttiende verjaardag en is opgenomen in een periode van twaalf jaar.

Bekijk hier de trailer van Boyhood:

Boyhood is gratis te bekijken door op deze pagina van Pathé Thuis een account aan te maken en de code HOODKADO in te voeren. De film is beschikbaar tot vanavond 23.59 uur, maar als je de film eenmaal gestart hebt, heb je 48 uur om 'm af te kijken.

Andere films die kijkers tot nu toe cadeau kregen van Pathé waren onder andere Huisvrouwen bestaan niet (2017), Chef (2014) en Hacksaw Ridge (2016). Wanneer er weer een interessante titel verschijnt zullen we deze tippen!

Wil je meer lezen over de film, bekijk dan hier onze recensie, geschreven door Daniel Singelenberg. Daniel schreef over de film onder meer:

'Boyhood' is een groots meesterwerk over de ontwikkeling van een zesjarige jongen tot volwassene van achttien, gespeeld door dezelfde acteur, waar je 163 minuten lang geboeid naar blijft kijken.

Boyhood (2014)
7.9
Boyhood vertelt het verhaal van twee gescheiden mensen (Patricia Arquette en Ethan Hawke) die hun kinderen opvoeden.
Beeld: Still 'Boyhood' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsBoyhood (2014)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws