Familiefilm 'Yes Day' met Jennifer Garner nu te zien op Netflix

Familiefilm 'Yes Day' met Jennifer Garner nu te zien op Netflix
12 maart 2021 om 11:00

Een dag lang alleen maar 'ja' zeggen tegen je kinderen, zou jij het aankunnen? In Yes Day (2021) zijn kinderen voor één hele dag de baas. De gloednieuwe familiefilm is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Ouders Allison (Jennifer Garner) en Carlos (Edgar Ramírez) zijn het gewend om de hele dag 'nee' te verkopen aan hun kinderen. Toch lijkt ze een dag met alleen maar 'ja' zeggen veel leuker. Ze besluiten een 'ja-dag' in te lassen, waarop de kinderen 24 uur lang alles mogen bepalen. De dag leidt het gezin op een wild avontuur door Los Angeles.

Bekijk hier de trailer van Yes Day:

De film is geregisseerd door Miguel Arteta en is gebaseerd op het boek van Amy Krouse Rosenthal. Naast Garner en Ramírez worden de kinderen gespeeld door Jenna Ortega, Julian Lerner en Everly Carganilla.

Yes Day is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Yes Day (2021)
5.7

Yes Day (2021)

komedie / familie • Miguel Arteta
Met Jennifer Garner en Edgar Ramírez
Allison en Carlos zijn het beu om altijd 'nee' te zeggen tegen hun kinderen en collega's. Daarom geven ze hun kinderen een 'ja-dag', waarop deze 24 uur lang zelf de regels mogen bepalen.
Beeld: Still 'Yes Day' via Netflix / John P. Johnson

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsYes Day (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws