Nieuw op Netflix: onheilspellende horrorfilm 'Annabelle Comes Home'

Nieuw op Netflix: onheilspellende horrorfilm 'Annabelle Comes Home'
1 mei 2021 om 07:38

Nadat Netflix vorig weekend de angstaanjagende horrorfilm The Curse of La Llorona (2019) online zette, is het vandaag de beurt aan Annabelle Comes Home (2019), tevens onderdeel van hetzelfde Conjuring-universum.

Ed en Lorraine Warren sluiten de boosaardige pop Annabelle op in een geïsoleerde glazen kast in hun kamer met demonische artefacten. Een jaar later moeten ze op reis en laten ze hun dochter Judy achter bij oppas Mary Ellen. De plaatselijke krant vraagt zich echter af of de Warrens helden zijn of iedereen bedriegen, en de neuzige tiener Daniela Rios lokt Mary Ellen en gaat de gesloten kamer binnen in de verwachting contact te krijgen met haar onlangs overleden vader. Ze laat de krachtige Annabelle vrij en de meisjes brengen de nacht door, achtervolgd door kwade geesten.

Bekijk hier de trailer van Annabelle Comes Home:

Pop Annabelle heeft tijdens de lockdown overigens niet stilgezeten. In een video die vorig jaar online verscheen, is te zien hoe Annabelle overduidelijk even moet wennen aan de nieuwe situatie, maar zich al snel weet te vermaken in de zon, met de printer, een VR-set, en natuurlijk met haar eigen ouija bord.

Annabelle Comes Home is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Annabelle Comes Home (2019)
5.9

Annabelle Comes Home (2019)

horror / mystery • Gary Dauberman
Met Mckenna Grace en Madison Iseman
Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis.
Beeld: Still 'Annabelle Comes Home' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsAnnabelle Comes Home (2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws