Elise Schaap en Frank Lammers van 'Ferry' spelen de 'BFF-quiz' in video

Elise Schaap en Frank Lammers van 'Ferry' spelen de 'BFF-quiz' in video
12 juni 2021 om 16:00

Nederland raakt maar niet uitgepraat over de film Ferry (2021) waarin Elise Schaap en Frank Lammers de hoofdrol spelen. Gelukkig zijn er genoeg extra video's over de film te bekijken, waaronder deze gloednieuwe waarin Schaap en Lammers testen hoe goed zij elkaar kennen. Bekijk hieronder de video.

Na een heel seizoen van Undercover en dan nog de prequel-film Ferry zou je denken dat de hoofdrolspelers elkaar dondersgoed kennen, maar is dat wel zo? In deze video komen we erachter dat Lammers de eerste ontmoeting met Schaap helemaal vergeten is. Daarnaast komen ze met leuke weetjes zoals wat hun favoriete emojie is, wat hun favoriete film is en zelfs hun favoriete karaoke nummer wordt besproken. Zo komen we nog eens ergens achter!

Heb je na deze video de smaak te pakken en wil je meer Ferry-video's zien? Bekijk dan ook het gesprek tussen Lammers en Huub Stapel, De koppelquiz met Raymond Thiry en Monic Hendrickx of de bespreking van de XTC-scène.

Ferry is nu te zien op Netflix. Ben je benieuwd wat onze recensent van de film vond? Lees dan hier de recensie.

Ferry (2021)
7.0
Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor.
Beeld: Still 'Ferry' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Celebrities Netflix Video'sFerry (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws