Winactie Chez nous

Win bioscoopkaarten


17-04-2017 om 20:23

Winactie Chez nous

In dit verkiezingsjaar toont regisseur Lucas Belvaux (Pas son genre, 38 Témoins) op een subtiele manier hoe de teleurstelling in de gevestigde politiek gemanipuleerd wordt: wijkverpleegster en alleenstaande moeder Pauline is erg toegewijd, genereus en haar patiënten kunnen op haar rekenen. Enkele leiders van een populistische partij in Noord-Frankrijk ruiken hun kans en willen profiteren van haar populariteit. Chez nous genereerde ver voor de release al veel aandacht en kritiek van het Front National, de partij van Marine Le Pen. De film laat op knappe wijze zien hoe de populistische beweging haar imago oppoetst, maar het geweld niet kan bedwingen.

Chez nous is vanaf donderdag 20 april in de Nederlandse bioscopen te zien. Lees onderaan deze pagina hoe je vrijkaarten kunt winnen!

Vrijkaarten winnen

Winactie

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op twee bioscoopkaarten voor Chez nous. We verloten vijf sets van twee vrijkaarten. Laat onderaan de pagina weten waarom jij graag zou willen winnen!

De actie loopt t/m 23 april, de winnaars krijgen hierna bericht.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

Reacties

ReactiesMeer nieuwsberichten en winacties

Bekijk meer recente nieuwsberichten

Laatste recensies

Lees meer recensies

Films op tv de komende dagen