Nieuw op Netflix: negende en tevens laatste seizoen van 'Suits'

Nieuw op Netflix: negende en tevens laatste seizoen van 'Suits'

Nadat afgelopen januari eindelijk het laatste deel van Suits (2011–2019) seizoen 8 op Netflix verscheen, kunnen fans vanaf vandaag genieten van het negende seizoen. Helaas is er ook minder goed nieuws: seizoen 9 is namelijk het laatste seizoen van de advocatenserie.

Het advocatenkantoor Zane Specter Litt Wheeler Williams krijgt opnieuw te maken met onzekerheid en verandering nadat Robert Zane (Wendell Pierce) het opnam voor de Orde van Advocaten om Harvey (Gabriel Macht) te redden. Na zijn opoffering blijft Samantha Wheeler (Katherine Heigl) achter met het verlies van haar mentor, en terwijl hij haar probeert te troosten, realiseert Harvey zich dat hij de belangrijkste persoon voor hem niet wil verliezen: Donna (Sarah Rafferty).

Bekijk hier de trailer van Suits seizoen 9:

Uiteraard zijn Patrick J. Adams, Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty en veel andere bekende gezichten weer te zien. Daarnaast keert niemand minder dan Meghan Markle terug in haar rol als Rachel Zane.

Seizoen 9 van Suits bestaat uit tien afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Suits (2011–2019)
8.5
'Suits' volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terechtkomt met Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York.
Beeld: Still 'Suits' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSuits (2011–2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws