Opnames gestart van 'Black Panther: Wakanda Forever'

Opnames gestart van 'Black Panther: Wakanda Forever'
30 juni 2021 om 08:32

De opnames van Black Panther: Wakanda Forever (2022), het vervolg op Black Panther (2018), zijn gestart. Marvel-baas Kevin Feige kondigt de start zelf aan tegen Variety.

De opnames vinden momenteel plaats in Pinewood Studios in Atlanta, waar ook de opnames van deel plaatsvonden. Het vervolg wordt wederom geregisseerd door Ryan Coogler en een groot deel van de originele cast keert terug, met uitzondering van hoofdrolspeler Chadwick Boseman die vorig jaar plots overleed aan de gevolgen van darmkanker.

De grote vraag op de tongen van alle fans is hoe Marvel het gemis van Boseman opvult. Komt er een vervanger? Schuiven ze een ander personage naar voren als de nieuwe Black Panther? Of verzinnen ze iets compleet anders? Uitvoerend producent van de nieuwe Marvel-film, Victoria Alonso, ontkende al eerder dat ze in ieder geval geen gebruik zullen maken van een digitale rendering van Boseman.

Het is duidelijk erg emotioneel zonder Chad. Maar iedereen is ook erg enthousiast om de wereld van Wakanda terug te brengen naar het publiek en terug naar de fans. We gaan het doen op een manier die Chad trots zou maken.

Kevin Feige tijdens een persmoment voor 'Black Widow'

Het plot van Black Panther 2 blijft voorlopig nog even geheim. Door de recente uitbreiding van Marvel op Disney+ met series als WandaVision (2020–2021) en Loki (2021– ) wordt wel verwacht dat de film zal inspelen op de gebeurtenissen in de series. Zo zal Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) volgens geruchten voortbouwen op WandaVision.

Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf juli 2022 in de bioscoop. Tegelijkertijd wordt er ook gewerkt aan twee spin-offseries over de film: eentje over de krachtige krijger Okoye (Danai Gurira) en een serie over Wakanda getiteld Kingdom of Wakanda.

Beeld: Still 'Black Panther' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws