Netflix voegt vandaag 13 titels toe: 8 films en 5 series

Netflix voegt vandaag 13 titels toe: 8 films en 5 series
15 mei 2020 om 15:31

Vrijdag is doorgaans de dag dat Netflix veel films en series toevoegt. Ook deze vrijdag zijn er weer aardig wat titels verschenen. We tellen vandaag 13 nieuwe titels. Zowel voor film- als seriefans moet er wat tussenzitten. Netflix voegde namelijk 8 films en 5 series (seizoenen) toe.

Voor al het recente nieuwe aanbod kun je terecht op Nieuw op Netflix.

Nieuwe films

Hieronder tonen we je de nieuwe films van vandaag, gerangschikt op de score van de film.

 1. 7.7
  Kijk op Netflix • Het verhaal van Tracy Edwards, een 24-jarige kok op charterboten, die in 1989 schipper werd van de allereerste volledig vrouwelijke bemanning die deelnam aan de Whitbread Round the World Race.
 2. 7.5
  Kijk op Netflix • De grootste technologische revolutie van de 21e eeuw is niet digitaal, maar biologisch. CRISPR-Cas geeft ons ongekende mogelijkheden voor ingrepen in ons DNA, de basisbouwstenen van het leven.
 3. 7.1
  Kijk op Netflix • Arthur houdt van alles wat met kerst te maken heeft, sterker nog: hij is de enige in zijn familie die nog steeds is gefascineerd door de ware magie van dit feest.
 4. 6.8
  Kijk op Netflix • Het is 1585 en koningin Elizabeth I (Cate Blanchett) die al bijna dertig jaar over Engeland heeft geregeerd, ziet zich nog steeds geconfronteerd met bloeddorstig verlangen naar haar troon en dreiging vanuit haar familie.
 5. 6.1
  Kijk op Netflix • 'The Front Runner' gaat over de opkomst en ondergang van de Amerikaanse politicus Gary Hart, die de harten van jonge kiezers veroverde en zo de huizenhoge favoriet werd om bij de presidentsverkiezingen van 1988 de kandidaat te worden voor de Democraten.
 6. 6.0
  Kijk op Netflix • Crimineel John heeft alle geluk van de wereld als hij de perfecte wraak heeft gevonden op de rechter die hem destijds naar de gevangenis stuurde.
 7. 5.8
  Kijk op Netflix • Nadat Marcos door zijn vriendin is gedumpt, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als een moderne man met de hulp van een jeugdvriend en een online goeroe.
 8. 5.2
  Kijk op Netflix • Een pas verhuisde tiener zoekt zijn weg op een prominente kostschool als een zinkgat op een nabijgelegen frackinglocatie ijzingwekkende angst en paniek veroorzaakt.

Nieuwe series

Dit zijn de beste nieuwe series van vandaag. De series zijn gerangschikt op de score van de serie. In sommige gevallen gaat het om een nieuwe serie, in andere gevallen is er een nieuw seizoen toegevoegd. Speciale aandacht hebben we vandaag voor de nieuwe serie White Lines (2020– ), van de maker van La Casa de Papel (2017– ).

 1. 7.4
  Kijk op Netflix • Soldaat Adora vindt een magisch zwaard en blijkt de legendarische heldin She-Ra te zijn. Ze gaat bij het Verzet, maar haar beste vriendin blijft bij de duistere Horde...
 2. 7.3

  Dérapages (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
 3. 7.1

  Magic for Humans (2018– )

  Seizoen 3, 7 afleveringen
  Kijk op Netflix • In 'Magic for Humans' doet komiek Justin Willman mensen op straat versteld staan en haalt ingewikkelde trucs uit met zijn magie.
 4. 6.6

  White Lines (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
  Kijk op Netflix • In 'White Lines' wordt het lichaam van een legendarische dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza.
 5. 4.5

  Chichipatos (2020)

  Nieuw! Seizoen 1, 7 afleveringen
  Kijk op Netflix • Een goochelaar krijgt het benauwd op het feestje waar hij moet optreden. Hij laat een misdaadbaas verdwijnen tijdens een truc, maar krijgt hem niet meer tevoorschijn!

Benieuwd wat Netflix nog meer allemaal recentelijk toe heeft gevoegd? Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten