De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
22 juli 2021 om 17:21

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week is de Nederlandse komediefilm Bon Bini Holland 2 (2018) van de troon gestoten door de Russische historische dramafilm Chernobyl 1986 (2021). Bon Bini Holland 2 is pas weer terug te vinden op plek 5. De animatiefilm Trollhunters: Rise of the Titans (2021) vinden we terug op de tweede plek en de western The Magnificent Seven (2016) met o.a. Denzel Washington en Chris Pratt sluit de top 3 af.

In de lijst van populairste series op Netflix is deze week de immer populaire Netflix Original-serie Virgin River (2019– ) wederom bovenaan te vinden. Van de serie kwam zo'n 2 weken geleden het derde seizoen uit. Daarnaast is de dramaserie Suits (2011–2019) erg populair, waar vorig weekend het laatste seizoen van verscheen op Netflix.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 5.1
  Kijk op Netflix • Na zijn hereniging met een verloren liefde gaat brandweerman Alexey met pensioen om een nieuw leven te beginnen - maar de ramp in Tsjernobyl dompelt hem plotseling weer onder in gevaar.
 2. 6.8
  Kijk op Netflix • Arcadia mag er dan wel uitzien als een gewone stad, maar het ligt in het centrum van magische en mystieke lijnen die het een middelpunt maken voor vele gevechten tussen bovennatuurlijke wezens, waaronder trollen, buitenaardse wezens en tovenaars.
 3. 6.9
  Kijk op Netflix • Het stadje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard).
 4. 5.9
  Kijk op Netflix • Een ambitieuze studente neemt een verkeerde afslag en verdwaalt in het bos. Haar reis verandert in een strijd om te overleven wanneer ze twee criminele broers tegenkomt.
 5. 5.5
  Kijk op Netflix • Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen.
 6. 6.6
  Kijk op Netflix • Deena komt terecht in het jaar 1666 en ontdekt de waarheid over Sarah Fier. In 1994 vechten de vrienden voor hun leven en voor de toekomst van Shadyside.
 7. 5.3
  Kijk op Netflix • Wanneer modeblogster Saski een winkel in Bali binnenloopt op zoek naar de perfecte schoenen voor een grote gebeurtenis, verandert ze onbedoeld haar lot.
 8. 2.7
  Kijk op Netflix • De gepensioneerde politiecommissaris Damon Hickey chanteert zijn verzorgster Victoria door haar dochter te ontvoeren.
 9. 6.2
  Kijk op Netflix • Een aantal angstaanjagende gebeurtenissen vindt plaats in het dorpje Shadyside, Ohio. Een groepje tieners ontdekt dat deze gebeurtenissen mogelijk met elkaar verbonden zijn.
 10. 7.4
  Kijk op Netflix • Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug, heeft het gezelschap ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.4
  Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
 2. 8.4
  Kijk op Netflix • 'Suits' volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terechtkomt met Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York.
 3. 7.9
  Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.
 4. 5.3
  Kijk op Netflix • Billie, een pasgetrouwde huisvrouw en moeder die net met haar nieuwe man Cooper naar de buitenwijken van Connecticut is verhuisd, is van oorsprong een wilde tiener uit New York City.
 5. 9.2
  Kijk op Netflix • Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die de banden met zijn familie heeft aangehaald.
 6. 8.3
  Kijk op Netflix • 'Atyptical' draait om Sam Gardner (Keir Gilchrist), een 18-jarige autist die op zoek gaat naar zichzelf en naar de liefde.
 7. 7.5
  Kijk op Netflix • De serie 'Pokémon' volgt de jongen Ash uit het dorp Pallet Town. Toen hij tien jaar werd, mocht hij voor het eerst trainer van Pokémon worden en zijn eerste Pokémon ophalen bij professor Oak.
 8. 8.5
  Kijk op Netflix • Het einde van de 8e eeuw, aan het begin van het tijdperk van de Vikingen. In 'Vikings' wordt het verhaal verteld van Ragnar Lothbrok, een vikingkrijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee.
 9. 7.4
  Kijk op Netflix • In het Madrid van 1720 valt een getalenteerde kok op bij een weduwe van een hertog, net op het moment dat hij terugkeert in de aristocratische society.
 10. 8.1
  Kijk op Netflix • 'How to Get Away with Murder' volgt het privé- en professioneel leven van Annalise Keating, een professor in strafrecht aan een van de meest prestigieuze universiteiten in strafrecht van Amerika.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws