Nieuw op Disney+: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Disney+: de 5 beste films van deze week
25 juli 2021 om 13:58

Disney+ voegt deze week weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen. Zo voegden ze onder andere de door Dwayne Johnson geproduceerde documentaire Stuntman (2018) toe en is de sciencefictionfilm Chronicle (2012) nu te zien.

In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen. Sommige films in het overzicht zijn nog nooit eerder op de streamingdienst te zien geweest, andere films weer wel.

 1. 7.7
  Kijk op Disney+ • Documentaire over de baanbrekende duikster Valerie Taylor, die haar leven heeft gewijd aan het ontmaskeren van de mythe rond onze angst voor haaien.
 2. 7.0
  Kijk op Disney+ • Drie doodnormale middelbare scholieren doen een ongelooflijke ontdekking. Ze vinden in het bos een mysterieuze substantie waar ze aan bloot gesteld worden en waardoor ze superkrachten ontwikkelen.
 3. 6.8
  Kijk op Disney+ • Regisseur Kurt Mattila volgt de professionele stuntman Eddie Braun terwijl hij de gevaarlijkste stunt in de filmgeschiedenis voorbereidt én uitprobeert.
 4. 6.6
  Kijk op Disney+ • Kolonel Nathaniel Serling is een gedesillusioneerde veteraan uit de Golfoorlog. Hij krijgt de opdracht om de staat van dienst van kapitein Karen Walden te onderzoeken, omdat zij kans maakt om de eerste vrouw te worden die de Medal of Honor ontvangt voor ongeëvenaarde moed in de strijd.
 5. 6.6
  Kijk op Disney+ • The Second Best Exotic Marigold Hotel is Sonny's (Dev Patel) grote droom. Sonny moet wel uitbreiden omdat in het Best Exotic Marigol Hotel for the Elderly and Beautiful nog maar één kamer vrij is, wat gevolgen heeft voor de nieuwe gasten Guy (Richard Gere) en Lavinia (Tamsin Greig).

Deze films al gezien, of zin in iets anders? Al het nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste films via: Beste films op Disney+.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws