Netflix publiceert een spannende scène uit de binnenkort verschijnende film 'Le Dernier Mercenaire'

Netflix publiceert een spannende scène uit de binnenkort verschijnende film 'Le Dernier Mercenaire'
25 juli 2021 om 14:39

Vanaf het einde van deze maand is op Netflix de nieuwe film Le Dernier Mercenaire (2021) te zien met in de hoofdrol Jean-Claude Van Damme. Om ons warm te maken voor de release, krijgen we nu alvast een voorproefje in de vorm van een scène uit de film. Van Damme toont ons opnieuw waar hij goed in is en vecht tegen een groep soldaten om een gevangene te redden.

We volgen het verhaal van Richard, een voormalig geheime agent, die terug gaat naar zijn thuisland Frankrijk als hij verneemt dat zijn zoon, met wie hij geen contact heeft, ten onrechte door de regering beschuldigd wordt van het handelen in wapens en drugs.

Le Dernier Mercenaire is een actiefilm die door David Carhon is geregisseerd. Ook schreef hij samen met Ismael Savane het scenario. Naast Van Damme zijn er ook rollen voor Alban Ivanov, Assa Sylla en Samir Decazza.

Van Damme liet bij de aankondiging van deze film, vorige zomer, weten ontzettend enthousiast te zijn over dit project. Netflix volgde de acteur achter de schermen op een dag vol fotoshoots. Gelukkig ziet Van Damme de humor in van zijn eigen ijdelheid en kan ook de rest erom lachen:

Le Dernier Mercenaire is vanaf 30 juli te zien op Netflix.

Le Dernier Mercenaire (2021)
5.3
Een mysterieuze voormalig geheim agent moet terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel.
Beeld: Still 'Le Dernier Mercenaire' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sLe Dernier Mercenaire (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws