Genoten van 'Sex/Life'? Bekijk dan ook deze 5 vergelijkbare series op Netflix

Genoten van 'Sex/Life'? Bekijk dan ook deze 5 vergelijkbare series op Netflix
27 juli 2021 om 07:22

Heb jij ook zo genoten van de romantische serie Sex/Life (2021– ) op Netflix en ben je nu op zoek naar iets vergelijkbaars? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 vergelijkbare hete series die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van Sex/Life.

Andere handige Netflix-pagina's:

5 Love

Love (2016–2018)
7.7
De serie 'Love geeft een nuchtere kijk op daten en onderzoekt mannelijke en vrouwelijke perspectieven op romantische relaties door de ogen van de personages Mickey Dobbs (Gillian Jacobs) en Gus Cruikshank (Paul Rust).

Net als het koppel in Sex/Life maakt het koppel in Love flinke pieken en dalen mee in hun relatie. Een groot deel van het drama tussen Gus (Paul Rust) en Mickey (Gillian Jacobs) komt voort uit de verschillende verslavingen waar Mickey mee kampt, en het feit dat Gus sociaal onhandig en emotioneel afhankelijk is. De twee werken verschillende romantische problemen uit, overwinnen hindernissen en doen hun best om een zinvolle relatie te onderhouden.

Bekijk hier de trailer van Love:

4 Élite

Élite (2018– )
7.5
Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

Sex/Life is mede zo populair dankzij de stomend hete scènes die de serie bevat. Fans van dit soort scènes kunnen ook terecht bij de Spaanse serie Élite, waarin een groep ambitieuze tieners helemaal losgaan als de volwassenen er niet zijn. De romantische serie heeft echter ook een donkere kant. Want als de tieners zich proberen te voegen bij andere vriendengroepen, worden ze geconfronteerd met drama's uit het verleden en zelfs met moord…

Bekijk hier de trailer van Élite:

3 Oscuro Deseo

Oscuro Deseo (2020– )
6.5
De getrouwde Alma brengt een noodlottig weekend weg van huis door, dat de passie in haar ontbrandt, maar eindigt in een tragedie en haar ertoe brengt de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

Deze erotische Mexicaanse thrillerserie draait om een getrouwde vrouw die wordt meegesleurd door het avontuur van een romance. Alleen is Dario (Alejandro Speitzer), de jongeman voor wie Alma (Maite Perroni) valt, misschien niet wie hij zegt dat hij is.

Bekijk hier de trailer van Oscuro Deseo, of Dark Desire in het Engels:

2 Summertime

Summertime (2020– )
5.6
Een modern liefdesverhaal dat zich afspeelt tijdens de zomer aan de Italiaanse Adriatische kust. Een onmiskenbare aantrekkingskracht brengt Ale en Summer samen, die uit heel verschillende werelden komen.

In deze stomende Italiaanse serie, gebaseerd op de roman Tre metri sopra il cielo van Federico Moccia, volgen we Summer, een meisje dat haar kleine stadje wil ontvluchten en de wereld wil verkennen. Hier ontmoet ze Ale, een jonge motorrijder die belooft haar mee te nemen. Ook het tweede seizoen van de Netflix Original is sinds kort te zien.

Bekijk hier de trailer van Summertime:

1 What/If

What/If (2019– )
6.3
In deze neo-noir thriller-serie accepteert een koppel pasgetrouwden een lucratief maar moreel twijfelachtig aanbod van een mysterieuze vrouwelijke weldoener.

Deze miniserie met Renée Zellweger heeft meer gemeen met Sex/Life dan enkel de slash in de titel. Zo staat romantiek en drama centraal als Anne, een bemoeizuchtige miljonair, zich mengt in de relatie van een koppel. Anne gaat ermee akkoord om Lisa's (Jane Levy) wetenschappelijke onderneming te financieren als ze toestaat dat haar man (Blake Jenner) de nacht met haar doorbrengt.

Bekijk hier de trailer van What/If:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Sex/Life' via Netflix / Amanda Matlovich

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSex/Life (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws