Dev Patel vraagt reuzen om hulp in nieuwe clip van 'The Green Knight'

Dev Patel vraagt reuzen om hulp in nieuwe clip van 'The Green Knight'
28 juli 2021 om 18:34

Vanaf later deze zomer is de nieuwe Amazon Prime Video-film The Green Knight (2021) te zien in de bioscoop met in de hoofdrol Dev Patel. Ook deze film heeft vertraging opgelopen door de pandemie, maar regisseur David Lowery wist wel raad met deze tijd en maakte allerlei aanpassingen in de film om hem nog spectaculairder te maken. Een nieuwe clip van zijn The Green Knight is nu te zien.

Lowery stelt voorop dat zijn film ongetwijfeld niet bij iedereen in de smaak zal vallen. Tijdens de lockdown overwoog hij de film aantrekkelijker te maken door de speelduur in te korten, maar gaandeweg realiseerde hij zich dat zo'n aanpassing geen breder publiek zal aantrekken.

Net als in Nederland zou The Green Knight in Engeland zeer binnenkort in de bioscoop verschijnen, maar door de stijgende coronacijfers gaat dit niet door. De Nederlandse releasedatum is niet aangepast. Toch nog niet zo'n vertrouwen in naar de bioscoop gaan? Geen paniek, want vanaf 21 augustus verschijnt de film ook op Amazon Prime Video.

The Green Knight is een fantasyfilm, gebaseerd op een van de karakters uit de Arthur-legende en vertelt het verhaal van koning Arthurs roekeloze en eigenzinnige neef die op een gedurfde zoektocht gaat naar de Green Knight, een reusachtige groene vreemdeling.

The Green Knight draait vanaf donderdag 5 augustus in de Nederlandse bioscopen.

The Green Knight (2021)
6.6
'The Green Knight' vertelt het verhaal van Sir Gawain (Dev Patel), de roekeloze en eigenzinnige neef van koning Arthur, die de confrontatie aangaat met de Green Knight, een reusachtige groene vreemdeling.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Video's Bioscoop Amazon Prime VideoThe Green Knight (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws