Netflix verlengt postapocalyptische serie 'Sweet Tooth' met een tweede seizoen

Netflix verlengt postapocalyptische serie 'Sweet Tooth' met een tweede seizoen
29 juli 2021 om 17:10

Goed nieuws voor fans van Sweet Tooth (2021– ): de postapocalyptische DC-serie is door Netflix verlengd met een tweede seizoen. De cast maakt het nieuws zelf bekend aan de hand van een nieuwe video.

De castleden kregen allemaal een passend pakketje thuisgestuurd, namelijk een enorme chocoladereep voor de échte sweet tooth. "Er is zoveel meer waar we nog achter moeten komen," klinkt het in de video.

De avonturen van onder anderen Gus, Tommy Jepperd, Aimee, Wendy en Bobby gaan hiermee dus verder. Niet geheel onverwachts, gezien het eerste seizoen een groot kijkcijferkanon was voor Netflix. De afleveringen werden in de eerste 28 dagen al door ruim 60 miljoen abonnees bekeken.

Of het tweede seizoen aan dit succes kan tippen, zal moeten blijken. Netflix heeft vooralsnog geen details onthuld over het plot van de nieuwe afleveringen. Ook is nog niet bekend wanneer de opnames starten.

In het eerste seizoen van de serie, die is gebaseerd op de gelijknamige DC-stripboeken van Jeff Lemire, zagen we hoe Gus gevangen werd genomen door The Last Men. Seizoen 1 eindigde met een flinke cliffhanger, waardoor een tweede seizoen al vrijwel vanzelfsprekend leek.

Nu heeft Netflix het goede nieuws dus bevestigd. Het is echter nog niet bekend wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten op de streamingdienst.

Sweet Tooth (2021– )
7.9
Gus is deels jongen, deels hert. Hij verlaat het ouderlijk huis en gaat op reis door een post-apocalyptische wereld.
Beeld: Still 'Sweet Tooth' via Netflix / Kirsty Griffin
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixSweet Tooth (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws