Jason Momoa, Dave Bautista en Sylvia Hoeks schitteren in de trailer van 'See' seizoen 2

Jason Momoa, Dave Bautista en Sylvia Hoeks schitteren in de trailer van 'See' seizoen 2
29 juli 2021 om 16:33

Peaky Blinders-maker Steven Knight brengt ons deze zomer het tweede seizoen van de Apple Original-serie See (2019– ). De streamingdienst deelt vandaag de eerste veelbelovende trailer.

In de nieuwe beelden daagt Edo Voss (Dave Bautista) de krijger Baba Voss (Jason Momoa) uit en hij ontvoert zijn dochter. Baba moet zijn beloften opzij zetten om haar te redden. Tegelijkertijd is Queen Kane (Sylvia Hoeks) zwanger van een baby die hoogstwaarschijnlijk zal kunnen zien, in tegenstelling tot alle andere leden van de stam. Dit is de eerste stap naar een nieuwe wereld waarin mensen weer kunnen zien.

Bekijk hier de trailer van See seizoen 2:

De Apple Original-serie speelt zich af in de verre toekomst. Een groot deel van de mensheid is overleden door een mysterieus virus en iedereen die de pandemie overleefde is blind geworden. Eeuwen later is een complete samenleving opgebouwd van mensen zonder zicht. Als er een tweeling wordt geboren die wél kan zien, doet de stam er alles aan om hen te beschermen.

Seizoen 2 van See is vanaf 27 agustus te zien op Apple TV+. Momoa is binnenkort daarnaast ook te zien op Netflix in de actiefilm Sweet Girl (2021).

See (2019– )
7.6
In de verre toekomst blijkt een groot deel van de aardbevolking om het leven te zijn gekomen door een mysterieus virus.
Beeld: Still 'See' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Apple TV+See (2019– )

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws