Netflix deelt de muzikale trailer van romantische animatiefilm 'Vivo'

Netflix deelt de muzikale trailer van romantische animatiefilm 'Vivo'
29 juli 2021 om 15:13

Vanaf volgende week is de muzikale animatiefilm Vivo (2021) te zien op Netflix, over een kinkajoe (ingesproken door Lin-Manuel Miranda) die op reis gaat om een liefdeslied af te leveren voor een oude vriend. De streamingdienst deelt vandaag de eerste muzikale trailer.

De muziekliefhebbende kinkajoe kan het goed vinden met de oude man Andrés waar hij bij woont. Alles loopt op rolletjes, tot Andrés een brief krijgt van een oude liefde. Wat zou zij graag nog een keer met hem willen zingen! De kinkajoe is vastberaden om naar Martha toe te reizen en haar een ode toe te brengen middels een liefdeslied.

Bekijk hier de trailer van Vivo:

De animatiefilm zou oorspronkelijk in de bioscoop uitkomen, maar Netflix wist in plaats daarvan de distributierechten te bemachtigen. De nummers in de film zijn geschreven en worden gezongen door Lin-Manuel Miranda, de ster en bedenker van succesmusical Hamilton (2020).

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Vivo is vanaf volgende week vrijdag 6 augustus te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Vivo (2021)
6.7
Een muziekminnende kinkajoe gaat op een sensationele reis om zijn levenslot te vervullen en een liefdeslied af te leveren voor een oude vriend.
Beeld: Still 'Vivo' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sVivo (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws