Zet de tissues maar klaar: dit zijn de 5 grootste tranentrekkers op Netflix

Zet de tissues maar klaar: dit zijn de 5 grootste tranentrekkers op Netflix
29 juli 2021 om 18:34

Er is niets zo erg als dat je een film aanzet en deze halverwege echt een grote tegenvaller blijkt te zijn. Om die reden raden we regelmatig goede films op Netflix aan, zodat jij zeker bent van een avond gevuld met kijkplezier. Vandaag zetten we een selectie van de meest aangrijpende films op een rij, omdat een goede huilsessie af en toe heel verfrissend is. In de lijst hieronder vind je de vijf grootste tranentrekkers die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

5 I Still Believe

I Still Believe (2020)
6.5
In 'I Still Believe' worden studenten Jeremy (KJ Apa) en Melissa (Britt Robertson) smoorverliefd op elkaar. Als Jeremy doorbreekt als popster lijkt het ze voor de wind te gaan, tot er bij Melissa kanker wordt geconstateerd.

Deze muzikale dramafilm vertelt het verhaal van Jeremy Camp (K.J. Apa), een christelijke muziekster die al vele tegenslagen in zijn leven heeft gehad. Als hij Melissa (Britt Robertson) ontmoet, lijkt alles beter te gaan. Ze stappen in het huwelijksbootje en het leven lacht hen toe. Maar dan wordt zij ernstig ziek…

Bekijk hier de trailer van I Still Believe:

4 Marriage Story

Marriage Story (2019)
7.9
Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie (Adam Driver) en Hollywood actrice Nicole (Scarlett Johansson) is gestrand waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden.

Charlie (Adam Driver), een briljante theaterregisseur, en Nicole (Scarlett Johansson), een filmactrice van Los Angeles, hebben na vele rampzalige bemiddelingssessies besloten om uit elkaar te gaan en een einde te maken aan hun huwelijk. Tijdens de scheiding proberen ze samen het belang van hun achtjarige zoon Henry voorop te stellen. Maar de vriendschappelijke scheiding loopt al snel uit tot bedreigingen en gewelddadige beschuldigingen. Dure advocaten nemen het van de twee over. De romantische dramafilm won in 2020 een Oscar voor het optreden van Laura Dern.

Bekijk hier de trailer van Marriage Story:

3 Me Before You

Me Before You (2016)
7.4
Het leven van dorpsmeisje Louisa Clark (Emilia Clarke) verandert plotseling, wanneer zij wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen voor Traynor (Sam Claflin), een jongeman die gehandicapt is geraakt door een motorongeluk.

Het leven van Louisa (Emilie Clarke) verandert plotseling als ze wordt ingehuurd om te zorgen voor Traynor (Sam Claflin). De jongen is gehandicapt geraakt door een motorongeluk. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes.

Bekijk hier de trailer van Me Before You:

2 7 Kogustaki Mucize

7 Kogustaki Mucize (2019)
8.2
Een vader met een verstandelijke beperking wordt gevangengezet voor de dood van het kind van een commandant. Gescheiden van zijn dochter moet hij zijn onschuld bewijzen.

De veelgeprezen Turkse dramafilm draait om de verstandelijk beperkte Memo, een schaapsherder die samen met zijn oma en dochter op het Turkse platteland woont. De vader wordt plots gevangengezet voor de dood van het kind van een commandant. Nu moet hij zijn onschuld bewijzen terwijl hij gescheiden is van zijn dochter.

Bekijk hier de trailer van 7 Kogustaki Mucize:

1 Hachi: A Dog's Tale

Hachi: A Dog's Tale (2009)
8.1
Op een koude avond vindt professor Parker Wilson een puppy op het treinstation. Hij kan het niet over z'n hart verkrijgen het dier achter te laten en neemt de hond mee naar huis.

In Hachi: A Dog's Tale vindt professor Parker Wilson (Richard Gere) een puppy op het treinstation. Hij kan het dier niet achterlaten en neemt hem mee naar huis, tot ergenis van zijn vrouw. Maar als ze ziet hoe snel haar man en dochter gehecht raken aan de pup, gaat ze overstag. Parker en hond Hachi zijn al snel onafscheidelijk.

Bekijk hier de trailer van Hachi: A Dog's Tale:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste films op Netflix via: Beste films op Netflix of bekijk hier alle Spaanse films op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'I Still Believe' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws