Nieuw op Netflix: thriller 'Wind River' met Elizabeth Olsen en Jeremy Renner

Nieuw op Netflix: thriller 'Wind River' met Elizabeth Olsen en Jeremy Renner
28 mei 2020 om 08:47
28 mei 2020 om 09:37

Af en toe voegt Netflix pareltjes toe aan het complete aanbod. De ene keer zijn dit klassiekers, de andere keer net uitgebrachte, of zelfs compleet nieuwe films of series. Vandaag voegt Netflix de thriller Wind River (2017) toe. Bekijk hier alle nieuwe films en series op Netflix.

Wind River is geschreven en geregisseerd door Taylor Sheridan en Elizabeth Olsen en Jeremy Renner vertolken de hoofdrollen in de film. Sheridan schreef ook het script voor Hell or High Water (2016), dat voor een Oscar werd genomineerd en te zien is op Videoland.

In Wind River ontdekt speurder en jager Cory Lambert het bevroren lijk van een tiener. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de verantwoordelijken op te sporen. Maar hoe dieper ze in het onderzoek duiken hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten…

Bekijk hier de trailer van Wind River:

Heb je Wind River al gezien, of zijn thrillers niet helemaal jouw ding? Bekijk dan wat Netflix vandaag en in de afgelopen dagen toe heeft gevoegd via: Nieuw op Netflix.

Wind River (2017)
7.7
Kijk op Netflix • Speurder en jager Cory Lambert ontdekt het bevroren lijk van een tiener. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de verantwoordelijken op te sporen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Wind River' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films NetflixWind River (2017)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten