Waargebeurde oorlogsfilm 'A Call to Spy' vanaf vandaag te zien op Netflix

Waargebeurde oorlogsfilm 'A Call to Spy' vanaf vandaag te zien op Netflix
14 september 2021 om 13:42

Netflix voegt vandaag A Call to Spy (2019) toe aan het aanbod, een oorlogsdrama dat is geïnspireerd op de waargebeurde verhalen van drie vrouwen die als spionnen werkten in de Tweede Wereldoorlog.

Winston Churchill richt aan het begin van de Tweede Wereldoorlog de geheime Special Operations Executive op, waar vrouwen getraind worden als spionnen. De ambitieuze Amerikaanse Virginia Hall wordt gerekruteerd door Vera Atkins, net als de moslima Noor Inayat Khan. De vrouwen hebben als missie om het nazi-regime in Frankrijk te ontwrichten.

Bekijk hier de trailer van A Call to Spy:

De drie vrouwen worden gespeeld door Sarah Megan Thomas, Stana Katic en Radhika Apte. Hoofdrolspeelster Thomas schreef tevens het script van de oorlogsfilm.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

A Call to Spy is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk onze Top 20 beste oorlogsfilms op Netflix.

A Call to Spy (2019)
6.6
Kijk op Netflix • Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog richt Churchill de geheime Special Operations Executive op, een organisatie waarvoor vrouwen getraind worden als spionnen.
Beeld: Still 'A Call to Spy' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsA Call to Spy (2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws