Nieuwe sleutels zorgen voor nieuw mysterie in de eerste teaser van 'Locke & Key' seizoen 2

Nieuwe sleutels zorgen voor nieuw mysterie in de eerste teaser van 'Locke & Key' seizoen 2
14 september 2021 om 17:41

Het verhaal over de mysterieuze sleutels in Locke & Key (2020– ) gaat binnenkort verder in seizoen 2. Netflix onthult vandaag de eerste teaser van de nieuwe afleveringen.

Eerder verklapte de cast al dat er "meer sleutels en meer mysteries" voorbijkomen in het nieuwe seizoen. Daar lijkt niks aan gelogen te zijn, gezien de eerste teaser. Van sleutels waardoor mensen veranderen in iemand anders tot een nieuwe sleutel die ze zelf maken.

Bekijk hier de teaser van Locke & Key seizoen 2:

Na seizoen 2 mag de cast en crew al weer snel aan de slag met seizoen 3. Netflix besloot namelijk al in december vorig jaar om de serie met nóg een seizoen te verlengen. Het is nog niet bekend wanneer de opnames hiervan starten. Wellicht dat Netflix de twee seizoenen meteen achter elkaar filmt.

Seizoen 2 van Locke & Key is vanaf oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Locke & Key (2020– )
7.4
'Locke & Key' is gebaseerd op de populaire stripboeken en volgt twee broertjes en hun zusje die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen.
Beeld: Still 'Locke & Key' via Netflix / Amanda Matlovich
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLocke & Key (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws