Netflix deelt de trailer van waargebeurde miniserie 'Maid'

Netflix deelt de trailer van waargebeurde miniserie 'Maid'
14 september 2021 om 17:27

Once Upon a Time… in Hollywood-ster Margaret Qualley is binnenkort op Netflix te zien in de gloednieuwe miniserie Maid (2021). Vandaag is ze alvast te bewonderen in de eerste trailer als de alleenstaande moeder Alex.

In Maid volgen we Alex, een alleenstaande moeder die de eindjes aan elkaar weet te knopen met schoonmaakwerk. Ze ontsnapt ternauwernood een gewelddadige relatie en overwint de dakloosheid om een beter leven te creëren voor haar dochter Maddy.

Bekijk hier de trailer van Maid:

De serie is gebaseerd op de memoires Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother's Will to Survive van Stephanie Land. De hoofdrollen worden gespeeld door Margaret Qualley, Billy Burke, Nick Robinson, Andie MacDowell, Anika Noni Rose en Tracy Vilar. Maid is geregisseerd door Molly Smith Metzler, die eerder meeschreef aan Orange Is the New Black (2013–2019). Metzler schreef tevens het script van de nieuwe Netflix-serie.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Maid is vanaf 1 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Maid (2021)
'Maid' vertelt het verhaal van een vrouw die haar leven lang hard werkt tegen een schamel loon en haar sterke wil om te overleven en haar kinderen een beter leven te geven.
Beeld: Still 'Maid' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sMaid (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws