'Sonic the Hedgehog' krijgt een vervolg

'Sonic the Hedgehog' krijgt een vervolg
29 mei 2020 om 13:36

Na het megasucces van de videogameverfilming Sonic (2020) zou Paramount Pictures gek zijn als ze niet met een vervolg zouden komen. De kogel is nu officieel door de kerk: Sonic the Hedgehog 2 komt eraan.

Het live-actionvervolg behoudt het team van de eerste film. Jeff Fowler komt terug als regisseur en Pat Casey en Josh Miller schrijven ook nu weer het script. Omdat het project nog in de babyschoenen staat zijn er nog geen castleden aangenomen. Of James Marsden, Jim Carrey en Ben Schwartz (de stem van Sonic) terugkeren, is dus nog onbekend.

Sonic (2020)
6.6
De film 'Sonic' is gebaseerd op de populaire game. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) proberen samen de slechterik Dr.

Het eerste deel dat in februari van dit jaar uitkwam was een regelrechte hit. Met een groot openingsweekend heeft het harde werk van de filmmakers zich beloond. Er was namelijk nogal wat gedoe rond de film voorafgaand aan de release.

Toen de eerste beelden van het videogamefiguur Sonic als live-actionversie uitkwamen, waren fans woedend op de studio. Sonic zag er belachelijk uit en ze waren bang dat de film op deze manier geen recht zou doen aan de iconische game.

Paramount ging niet bij de pakken neerzitten en besloot terug te keren naar de tekentafel. En gelukkig, de nieuwe versie van Sonic wordt meer gewaardeerd. Ook zijn fans blij dat de studio luistert naar de wensen van kijkers. Bekijk hier een vergelijking van de oude en nieuwe beelden in de trailers van Sonic the Hedgehog:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Sonic' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsSonic (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten