Netflix onthult langverwachte releasedatum van 'Undercover' seizoen 3 in nieuwe teaser

Netflix onthult langverwachte releasedatum van 'Undercover' seizoen 3 in nieuwe teaser
27 september 2021 om 12:06

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is bekend wanneer het nieuwe seizoen van Undercover (2019– ) te zien zal zijn. Netflix onthult zojuist in een nieuwe teaser dat seizoen 3 in november te zien zal zijn.

Eigenlijk hadden we het nieuwe seizoen nu al verwacht, omdat Tom Waes verklapte dat deze in september online zou komen. Toch moeten we nog even wachten tot 21 november, vanaf wanneer wekelijks nieuwe afleveringen van seizoen 3 online komen. Elke zondag dus.

Bekijk hier de nieuwe teaser van Undercover seizoen 3:

Netxlix maakt tevens bekend dat het nieuwe seizoen uit acht afleveringen zal bestaan. In de teaser zien we dat Ferry (Frank Lammers) vervroegd wordt vrijgelaten, maar daardoor wel op zoek moet naar een baan. Bob zoekt hem op om met hem te praten, maar dat eindigt in een flink gevecht.

Een nieuwe, sterkere bende, geleid door Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral), staat nu bovenaan. Als een jonge undercover agent wordt vermoord, vermoedt de politie een mol. Patrick Diericks (Jeroen Van Der Ven) vraagt daarom Bob om undercover de bende Bulut te infiltreren om de moordenaar op te sporen. In ruil hiervoor vervalt zijn zaak. Bob ziet geen andere uitweg en gaat akkoord met het levensgevaarlijke voorstel. Maar dan komt hij Ferry Bouman tegen…

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Undercover seizoen 3 is vanaf zondag 21 november met wekelijkse afleveringen te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Undercover (2019– )
7.8
Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
Beeld: Still 'Undercover' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sUndercover (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws