Netflix voegt vandaag nieuwe seizoenen toe van 5 topseries

Netflix voegt vandaag nieuwe seizoenen toe van 5 topseries
5 juni 2020 om 16:35

Vrijdag is doorgaans de dag dat Netflix veel films en series toevoegt. Ook deze vrijdag zijn er weer aardig wat titels verschenen, maar vooral de series springen in het oog vandaag. Netflix voegt vandaag nieuwe seizoenen toe van echte topseries.

Hieronder hebben we de series van vandaag gerankschikt op de score die de serie op IMDb heeft. Bij elke serie is vermeld welk seizoen en hoeveel afleveringen er door Netflix nieuw zijn toegevoegd.

 1. 8.5

  Vikings (2013– )

  Seizoen 6, 10 afleveringen
  Kijk op Netflix • Het einde van de 8e eeuw, aan het begin van het tijdperk van de Vikingen. In 'Vikings' wordt het verhaal verteld van Ragnar Lothbrok, een vikingkrijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee.
 2. 8.5

  Queer Eye (2018– )

  Seizoen 5, 10 afleveringen
  Kijk op Netflix • Deze nieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken...
 3. 8.4
  Kijk op Netflix • 'Brooklyn Nine-Nine' draait om het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn, waarbij de rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant worden gevolgd.
 4. 7.7
  Kijk op Netflix • De serie '13 Reasons Why' is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jay Asher. Na de verbijsterende zelfmoord van tienermeisje Hannah Baker (Katherine Langford ) ontvangt klasgenoot Clay Jensen (Dylan Minnette) een aantal tapes waarop ze uitlegt waarom ze hiervoor heeft gekozen.
 5. 6.4

  Over Water (2018– )

  Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
  Kijk op Netflix • De voormalige tv-ster John Beckers krijgt van zijn vrouw Marjan en hun twee kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen.

Voor al het recente nieuwe aanbod, inclusief films, kun je terecht op Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten