Producties in Hollywood mogen 12 juni weer van start

Producties in Hollywood mogen 12 juni weer van start
6 juni 2020 om 14:16

De gouverneur van Californië komt met goed nieuws: de producties in Hollywood mogen vanaf 12 juni eindelijk weer opgepakt worden. Na het maandenlang stilliggen van de opnames kunnen studio's zoals Marvel eindelijk weer aan de slag.

Wel moeten studio's en crews zich goed houden aan alle gezondheidsmaatregelen om aan de producties te mogen werken. Zo moeten ze regelmatig getest worden en volgen ze de overige regels van de staat Californië op.

Nu er langzaam aan weer meer mogelijk is met betrekking tot de coronacrisis kunnen de opnames van films en series dus weer hervat worden. Studio's zullen echter niet zomaar een inhaalslag kunnen maken op alles dat ondertussen is uitgesteld. Hele planningen zijn overhoop komen te liggen door de vertragingen in Hollywood. Zo zijn grote films als Sony's Ghostbusters: Legacy (2021) en Mission: Impossible 7 (2021) uitgesteld; en ook het schema van het Marvel-universum voor fase 4 ligt helemaal door de war.

Films die vanwege het sluiten van de bioscopen zijn uitgesteld, zullen later dit jaar of begin volgend jaar te zien zijn. Zo verschijnt No Time to Die (2020) in november op het witte doek.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Afbeelding Hollywood via Pixabay.com
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films Series

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten