Tom Holland deelt officiële poster van 'Spider-Man: No Way Home'

Tom Holland deelt officiële poster van 'Spider-Man: No Way Home'

Tom Holland heeft vannacht de officiële poster van Spider-Man: No Way Home (2021) gedeeld. Op Instagram schrijft de hoofdrolspeler: "This movie is gonna blow your minds. Trust me!"

Behalve de teaser is er nog maar weinig naar buiten gebracht over de nieuwe Spider-Man-film. Die video was wel meteen een van de best bekeken teasers ooit, maar daar bleef het lange tijd bij. Fans reageren dan ook enthousiast op de eerste echte poster van de film.

Bekijk de post van Holland hier:

In de kersverse poster is vanalles te zien en de details geven al het een en ander prijs over de film. Zo zien we Willem Dafoes personage Green Goblin rechts in de verte rondvliegen, en daarnaast zijn ook Alfred Molina's Doctor Octopus en Jamie Foxx's Electro te zien op de poster.

De onthulling van de personages op de poster bevestigt een aantal geruchten die de afgelopen maanden de ronde deden. Er zijn nog veel meer theoriën over mogelijk terugkerende personages, waaronder Thomas Haden Church's Sandman en de Spider-Man-versies die gespeeld werden door Tobey Maguire en Andrew Garfield.

Studiobaas Kevin Feige reageerde vorige maand op de vermoedens: "Geruchten zijn leuk, want veel ervan zijn waar, en veel ervan zijn niet waar." Hij bevestigde verder niets. Maar volgende maand kunnen we het met onze eigen ogen gaan zien in de bioscoop.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Spider-Man: No Way Home is vanaf donderdag 16 december 2021 in de bioscoop te zien. Onze volledige bioscoopagenda vind je hier.

Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws