'The Unforgivable' met Sandra Bullock vanaf deze week op Netflix: alles over de nieuwe dramafilm

'The Unforgivable' met Sandra Bullock vanaf deze week op Netflix: alles over de nieuwe dramafilm

Sandra Bullock is vanaf deze week op Netflix te zien in de gloednieuwe dramafilm The Unforgivable (2021). In dit artikel zetten we alles wat we weten over de nieuwe film op een rij, zoals waar de film over gaat en wanneer deze op Netflix verschijnt.

Waar gaat The Unforgivable over?

Ruth (Sandra Bullock) komt vrij uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een gewelddadige misdaad. Maar na 20 jaar boeten voor haar daad, wordt ze in de maatschappij nog altijd geconfronteerd met haar verleden. Ruth zoekt vergiffenis en besluit op zoek te gaan naar haar jongere zus die ze ooit heeft moeten achterlaten.

Trailer The Unforgivable

Bekijk hier de trailer van The Unforgivable:

Hoofdrolspelers

Naast natuurlijk Sandra Bullock worden de overige hoofdrollen gespeeld door niemand minder dan Viola Davis, Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio en Rob Morgan. The Unforgivable is geregisseerd door de Duitse regisseur Nora Fingscheidt, die hiermee haar Engelstalige regiedebuut maakt.

Afbeelding via Netflix / Kimberly French
Afbeelding via Netflix / Kimberly French

Gebaseerd op een miniserie

De dramafilm is gebaseerd op de miniserie Unforgiven (2009). In deze Britse dramaserie wordt tevens een jonge vrouw uit de gevangenis vrijgelaten na 16 jaar gezeten te hebben voor de moord op twee politieagenten. Het enige wat ze nu nog wil, is haar jongere zusje terugvinden. De hoofdrol van Ruth Slater wordt hierin vertolkt door Suranne Jones.

Wanneer is The Unforgivable te zien op Netflix?

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten. Vanaf aanstaande vrijdag 10 december is de gloednieuwe dramafilm met Bullock te zien op Netflix. Die dag verschijnt The Unforgivable om 09:00 uur 's ochtends op de streamingdienst.

The Unforgivable (2021)
7.1
Ruth (Sandra Bullock) komt vrij uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een gewelddadige misdaad.
Beeld: Still 'The Unforgivable' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Unforgivable (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws