Nieuw op Amazon Prime Video: 'Being the Ricardos' met Nicole Kidman en Javier Bardem

Nieuw op Amazon Prime Video: 'Being the Ricardos' met Nicole Kidman en Javier Bardem

Amazon Prime Video brengt ons terug naar de jaren 50 en 60, de hoogtijdagen van tv-actrice Lucille Ball. We krijgen een kijkje achter gesloten deuren waar zich meer dan één schandaal afspeelt! Being the Ricardos (2021) is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video.

Lucille komt onder vuur te liggen als de media er lucht van krijgt dat zij zich jaren geleden inschreef bij een communistische partij. Iets wat destijds natuurlijk absoluut niet kon. Toch moet ze door, want vrijdagavond staat er weer een nieuwe show op het programma, als ze dan tenminste nog op tv mag. Alsof het allemaal nog niet genoeg is, kondigt ze ook nog eens aan in verwachting te zijn en één ding is zeker: een zwangere vrouw op tv is echt taboe!

Being the Ricardos kwam tot stand met de goedkeuring van Lucille en Desi's dochter, Lucie Arnaz. Hoewel er veel te doen is geweest over de casting van Nicole Kidman en Jarvier Bardem, is het Lucie zelf geweest die hen goedkeurde. Zij besloot het duo zelfs te voorzien van privé videomateriaal om zo dicht mogelijk bij de realiteit te komen. Uiteindelijk is Lucie buitengewoon tevreden met het eindresultaat, vertelt ze in verschillende interviews.

Benieuwd of Being the Ricardos de moeite waard is? Lees dan hier de recensie. De film is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video.

Being the Ricardos (2021)
6.5
Kijk op Prime Video • Tijdens een productieweek van 'I Love Lucy' — van de leessessie op maandag tot de opnames met publiek op vrijdag — spelen zich meerdere persoonlijke en professionele crises af voor Lucille Ball (Nicole Kidman) en Desi Arnaz (Javier Bardem) die hun show, carrières en huwelijk op het spel zetten in een achter-de-schermen-drama van schrijver en regisseur Aaron Sorkin.
Beeld: Still 'Being the Ricardos' via Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsBeing the Ricardos (2021)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws