Kijkers teleurgesteld door seizoensfinale 'Undercover': 'Zonde van zo'n goede serie'

Kijkers teleurgesteld door seizoensfinale 'Undercover': 'Zonde van zo'n goede serie'

In alweer de achtste en tevens laatste aflevering van Undercover (2019–2022) seizoen 3 komt alles samen. Hoe eindigt het met de drugsfamilie Bulut? Overleven Ferry en Bob de zaak? Wie is toch de mol? Hoewel fans van de Nederlandse serie lyrisch zijn over het nieuwe seizoen, laat het einde op zijn zachtst gezegd te wensen over.

Update: meer weten over het aankomende, nieuwste seizoen? Lees hier alles over Undercover seizoen 4!

Op Twitter uiten kijkers van de laatste aflevering hun ongenoegen over de seizoensfinale. "Briljant seizoen, maar waarom dit einde?" klinkt het. Volgens een andere kritische kijker voelt het einde vooral heel afgeraffeld aan: "Matig einde van seizoen 3. Behoorlijk afgeraffeld. Zonde van zo een goede serie".

In seizoen 3 zien we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken. Ze moeten proberen het vertrouwen te winnen van drugsbaron Leyla Bulut (Nazmiye Oral), die samen met haar man de XTC-wereld heeft overgenomen sinds Ferry in de gevangenis belandde.

Ondanks een enigszins tegenvallend einde, is nu de grote vraag: komt er een vierde seizoen? Netflix heeft nog niets officieel bevestigd, maar gezien het grote succes van de serie lijkt een vierde seizoen bijna onvermijdelijk. Zodra dit nieuwe seizoen wordt aangekondigd, zullen wij hierover berichten.

Voor nu zijn alle afleveringen van Undercover seizoen 3 te zien op Netflix.

Undercover (2019–2022)
7.8
Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
Beeld: Still 'Undercover' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixUndercover (2019–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws