'Undercover' seizoen 4: alles over het komende seizoen op Netflix

'Undercover' seizoen 4: alles over het komende seizoen op Netflix

Het spannende derde seizoen van Undercover (2019–2022) kwam afgelopen zondag tot een einde. Zoals Netflix dat zo goed kan, liet de streamingdienst kijkers achter met een relatief open einde, waardoor een vierde seizoen bijna onvermijdelijk lijkt. Maar komt dat seizoen er wel?

Spannend derde seizoen, teleurstellend einde

Waar fans niet te spreken waren over seizoen 2 – en dan met name over het gebrek aan Ferry (Frank Lammers) – zijn kijkers ditmaal stukken positiever. Het derde seizoen wordt goed ontvangen en de terugkeer van Ferry lijkt geslaagd. Toch laat de laatste aflevering wat te wensen over, zo klinkt het op Twitter. "Briljant seizoen, maar waarom dit einde?" klinkt het. Desondanks lijkt iedereen het er over eens dat dit een topseizoen was.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Komt er een vierde seizoen van Undercover op Netflix?

Zonder het einde te verklappen van Undercover seizoen 3 – voor diegenen die gewacht hebben tot alle afleveringen beschikbaar zijn – zet de seizoensfinale zich in ieder geval op voor een verder verloop van het verhaal. Een vierde seizoen is echter nog niet officieel aangekondigd. Dus een verlenging is nog niet zeker. Toch lijkt een vierde seizoen een kwestie van tijd wegens het succes van de Vlaams-Nederlandse serie.

Cast houdt de lippen stijf op elkaar

Ook de hoofdrolspelers laten niets los. Zo maakt Nazmiye Oral (Leyla) duidelijk dat ze niets mag zeggen van Netflix als Beau van Erven Dorens haar afgelopen vrijdag tijdens Beau (2019– ) vraagt of er een vierde seizoen komt. De actrice heeft echter ook geen duidelijk 'nee' als antwoord, wat ons toch goede hoop geeft.

Afbeelding via Netflix / Nyklyn
Afbeelding via Netflix / Nyklyn

Mogelijke verhaallijnen Undercover seizoen 4

Mocht er een vierde seizoen komen, dan zal dit nieuwe seizoen hoogstwaarschijnlijk weer focussen op Bob (Tom Waes) en Ferry (Frank Lammers). Kan Bob afscheid nemen van zijn werk? Is de breuk tussen Ferry en Daniëlle definitief? Hoe gaat het met de personages uit seizoen 2 die we niet terugzagen in seizoen 3?

Het is goed mogelijk dat Bob nog eens undercover gaat. Wellicht is er weer een nieuwe bende waar de politie achteraan moet. Ook kunnen de makers zich nog meer gaan focussen op de onderlinge strijd tussen Ferry en Bob. Hoe dan ook, we zullen eerst groen licht voor seizoen 4 moeten afwachten voordat details over een synopsis bekendgemaakt zullen worden. Voor nu zijn seizoen 1 tot en met 3 van Undercover te zien op Netflix.

Undercover (2019–2022)
7.8
Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
Beeld: Still 'Undercover' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsUndercover (2019–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws