Nazmiye Oral bedankt 'Undercover'-fans: 'Jullie waren het beste publiek ooit'

Nazmiye Oral bedankt 'Undercover'-fans: 'Jullie waren het beste publiek ooit'

Nazmiye Oral, nu beter bekend als de meedogenloze Leyla Bulut in het derde seizoen van Undercover (2019–2022), neemt op Twitter een moment om alle fans van de populaire Netflix-serie te bedanken: "Bedankt voor alle liefde".

Oral timmerde al even aan de weg als actrice, maar lijkt nu pas écht doorgebroken te zijn bij het grote publiek. Op Twitter plaatst Oral een foto van zichzelf als Leyla waarmee ze alle kijkers van Undercover wil bedanken voor alle lovende reacties. "Jullie waren het beste publiek ooit," schrijft ze erbij. "Öpücük van Leyla," oftewel 'kus van Leyla'.

In het derde seizoen liet Netflix ons kennismaken met twee nieuwe drugsbazen aan de top van de XTC-wereld: Leyla en Serkan Bulut (Murat Seven). Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) moeten met elkaar samenwerken en moeten het vertrouwen zien te winnen van Serkan en Leyla Bulut. Al snel komen de mannen erachter dat het hele pillennetwerk zich achter de Turkse drugsbaas schaart.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Het gehele derde seizoen van Undercover is nu te zien op Netflix. Of Oral in seizoen 4 terug zal keren, is nu nog niet bekend. Alles over het aankomende vierde seizoen van Undercover op Netflix lees je hier.

Undercover (2019–2022)
7.8
Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
Beeld: Still 'Undercover' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixUndercover (2019–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws