Deze 3 spannende avonturenfilms zie je op Netflix

Deze 3 spannende avonturenfilms zie je op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de beste avonturenfilms op Netflix. Hieronder vind je drie spannende avonturenfilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 The Revenant

The Revenant (2015)
8.0
Kijk op Netflix • 1823. Diep in de Amerikaanse wildernis wordt jager Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) voor dood achtergelaten door John Fitzgerald (Tom Hardy), een onbetrouwbaar lid van zijn gezelschap.

Tijdens een verkenningstocht door de onbekende wildernis in 1823 raakt de legendarische grensbewoner Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) gewond door een heftige berenaanval. Als zijn jachtteam hem voor dood achterlaat, moet Glass zijn overlevingstechnieken gebruiken om een weg terug naar huis te vinden, terwijl hij inboorlingen op hun eigen jacht moet zien te ontwijken. Getroffen door verdriet en gedreven door wraak, trekt Glass door het winterse terrein om John Fitzgerald (Tom Hardy) op te sporen, de vroegere vertrouweling die hem verraadde en in de steek liet.

Bekijk hier de trailer van The Revenant:

2 Cast Away

Cast Away (2000)
7.8
Kijk op Netflix • Chuck Noland is technicus bij koeriersbedrijf FedEx. Door zijn drukke werkzaamheden heeft Chuck weinig tijd voor zijn vriendin Kelly.

Chuck (Tom Hanks) spoelt na een vliegtuigongeluk aan op een onbewoond eiland. Plotseling heeft de altijd drukke Chuck voor het eerst sinds lange tijd alle tijd van de wereld, maar zonder het comfort van de beschaving moet hij wel zien te overleven. Kan hij de wanhoop weerstaan en de hoop behouden om in leven te blijven?

Bekijk hier de trailer van Cast Away:

3 Adrift

Adrift (2018)
6.6
Kijk op Netflix • 'Adrift' vertelt het waargebeurde verhaal van het jonge koppel Tami Oldham en Richard Sharp, die jong, verliefd en klaar zijn voor een leven samen.

Adrift is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van twee vrije geesten die elkaar ontmoeten en vervolgens het avontuur van hun leven meemaken. Toen de twee fervente zeilers op reis gingen over de oceaan, konden Tami Oldham (Shailene Woodley) en Richard Sharp (Sam Claflin) niet voorzien dat ze rechtstreeks in een van de meest catastrofale orkanen uit de geschiedenis zouden terechtkomen. In de nasleep van de storm wordt Tami wakker en vindt ze Richard zwaargewond en hun boot in puin.

Bekijk hier de trailer van Adrift:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle avonturenfilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Cast Away' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws