Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast de eerste helft van Ozark (2017–2022) seizoen 4 voegt Netflix ook docuserie The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (2022) toe, over een wrede oplichter die zich voordoet als een Britse spion. Ook is nu op Netflix het derde seizoen te zien van Too Hot to Handle (2020– ). In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.5
  Kijk op Netflix • Financieel adviseur Marty Byrde vormt met zijn vrouw Wendy en hun twee tienerkinderen, een ogenschijnlijk doorsnee gezin.
 2. 7.8
  Kijk op Netflix • Dota: Dragon Blood vertelt het verhaal van Davion, een beroemde Dragon Knight die zich inzet om plagen van de wereld te vegen.
 3. 7.0
  Kijk op Netflix • In deze schokkende docuserie doet een wrede oplichter zich voor als een Britse spion. Met manipulatie en diefstal laat hij een spoor van geruïneerde families achter.
 4. 5.5
  Kijk op Netflix • Een groep jongvolwassenen werkt in een paradijselijk resort. Ze beleven een onvergetelijke zomer en ontdekken de liefde, ware vriendschappen en schokkende geheimen.
 5. 4.6
  Kijk op Netflix • Sexy vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Ze gaan de uitdaging aan om geen seks te hebben en 100.000 dollar te winnen.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws