Live-actionversie van 'The Aristocats' in de maak

Live-actionversie van 'The Aristocats' in de maak

De Aristocats worden omgetoverd tot levensechte katten in een live-actionversie van The AristoCats (1970). De animatiefilm is de zoveelste die deze transformatie doorgaat bij Disney.

De studio zou momenteel werken aan een live-actionversie van de animatiefilm over een aristocratische kat en haar drie kittens in Parijs. De kat erft alle bezittingen van een excentrieke miljonaire, maar de hebberige butler wil hier een stokje voor steken. Ze worden gekatnapt en hebben de hulp nodig van de wilde straatkat Thomas O'Malley en zijn jazzband van swingende katten om deze slag te winnen.

Omdat de film nog maar net in ontwikkeling is, is er niet veel bekend. Zo is het ook nog onbekend of de film de bioscoop zal halen of dat deze uitgebracht zal worden als Disney+ Original. Zo verscheen live-actionfilm Lady and the Tramp (2019) direct op de streamingdienst.

Hoewel Disney succesvol is in het maken van live-actionversies, zoals ze al bewezen met The Lion King (2019), laat een live-actionversie van The Aristocats ons gelijk denken aan de grote flop Cats (2019). Disney kan hier in ieder geval aan afkijken hoe het niet moet.

Wanneer de nieuwe live-actionversie van The Aristocats te zien zal zijn, is nu nog niet bekend. Het geanimeerde origineel is nu te zien op Disney+.

The AristoCats (1970)
7.1
Kijk op Disney+ • In hartje Parijs laat een aardige en excentrieke miljonaire al haar bezittingen na aan Duchess, haar aristocratische kat en haar drie kittens.
Beeld: Still 'The Aristocats' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThe AristoCats (1970)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws